2023-01-01
珍多美 📍土瓜湾土瓜湾道283号地舖━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━布甸包越嚟越多创新 但系唔系个个都好味 今次试嘅开心果布甸包几创新 味道都唔错!━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━开心果布甸包 $26▶︎ 先讲包体 呢个系冻食 不过法包体比嘉多利仲烟韧😮 烟韧到有少少有点难咬 不过我自己就几钟意呢种咀嚼感🫢▶︎ 开心果内馅顺滑 介于固体同液态之间 入口就化 甜度适中😋 而开心果味道唔太浓 个人觉得balance得唔错但可以再浓少少😙 上面嘅开心果碎仲几脆身 加分▶︎ 整体唔会好甜好漏 唔喜甜品应该都接受到 摆落雪柜冻一阵会更加清爽啲 不过都有啲半个唔够 一个太多嘅feel 🤏🏻好味指数:●●●●○━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━到访日期: 7月尾 (下昼)快乐指数😋: ⑧⑦/①⓪⓪ 性价比: 🌕🌕🌖🌑🌑环境: N/A服务分: N/A再访意愿: ❤️❤️❤️❤️🤍━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
开心果布甸包 $26
好味指数:●●●●○
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
到访日期: 7月尾 (下昼)
快乐指数😋: ⑧⑦/①⓪⓪
性价比: 🌕🌕🌖🌑🌑