2023-05-28 14 浏览
纯白韩系咖啡店🇰🇷☕️⭐️开心果特调奶🥛 $55会令开心果控癫左既一野饮,上层系绵密浓厚既开心果奶盖同开心果碎,可以先食几啖享受下,然后搅匀,牛奶比例岩岩好,唔会盖过开心果味,饮到咁上下再用匙羹食挂杯既开心果酱,咁就大满足。⭐️肉桂蜜糖奶配芝士奶泡 $60肉桂味好香,饮落几甜,但味道唔太夹有少少奇怪。⭐️Bunphant沙律🥗 (慢煮鸡胸+蜜糖芥末酱) $98沙律菜新鲜,份量多,慢煮鸡胸唔会系嫩滑果种口感,所以唔鞋口已经收货。果两球薯仔沙律有惊喜,口感好丰富。⭐️ Bunphant特色盖饭🍚 (日式烧汁) $118鸡肉嫩滑,捞埋蟹子蟹肉青瓜粒脆片一齐食好有层次,估唔到配烧汁又几惹味几夹。⭐️芝士吐司盒配蒜蓉包条🍞 $108蒜蓉包条香脆,点埋浓浓既芝士酱,好好食好邪恶😈。⭐️开心果芝士蛋糕🧀 $65蛋糕呈流心效果,口感软滑,因为蛋糕淋上芝士奶盖,所以芝士味浓,开心果味相对地淡,身位开心果控既🐻觉得开心果味紧要d🤭但件蛋糕系好食既。
纯白韩系咖啡店🇰🇷☕️

⭐️开心果特调奶🥛 $55

⭐️肉桂蜜糖奶配芝士奶泡 $60
肉桂味好香,饮落几甜,但味道唔太夹有少少奇怪。

⭐️ Bunphant特色盖饭🍚 (日式烧汁) $118

⭐️芝士吐司盒配蒜蓉包条🍞 $108
蒜蓉包条香脆,点埋浓浓既芝士酱,好好食好邪恶😈。

⭐️开心果芝士蛋糕🧀 $65