2023-06-29
理想vs现实|📍Bunphant Coffee之前见人介绍间cafe,见到有专卖开心果嘅cafe就bookmark咗喺纪念日食个tea🥲结果真系喊出声☞开心果特调奶☜|💰$55上openrice见每个人杯饮品都有劲厚身嘅开心果奶盖🤤点知实物系杯奶加啲稀薄绿色水+疑似绿色油脂嘢喺表面🤮卖相好差🫡搅匀完杯内嘅开心果酱都好淡味🫠自己买包奶饮仲开心☞开心果软心芝士蛋糕☜|💰$65喺oprice见到每个人嘅蛋糕都好靓🫡其他枱嘅嘅客人嗌嘅芝士蛋糕都系挺身嘅,得我呢碟店员一俾我除咗表面系固体其他位置已经变成糊状,望落卖相劲差而且无哂蛋糕质感🤮成旧嘢脱变为开心果酱🚬开心果味系重但甜到食咗2啖就涸喉🤮同男朋友2个人灌水食得好辛苦都食唔哂🏳️$65买1件cake打卡又打唔到,食又食到糖尿咁❌完全系呃钱🫡,软心蛋糕真系唔会系咁嘅样🤮个别产品过度加热整衰咗唔建议照俾客人😪
☞开心果特调奶☜|💰$55
☞开心果软心芝士蛋糕☜|💰$65