前排衬住仲系热热地,即刻拉埋朋友同我继续食冰🫣身为shari shari嘅fans,个人觉得佢地冬天出嘅限定通常都好好食好有惊喜🥰今次都唔例外💚开心果红莓味 Pistachio & Raspberry Kakigori ($130)❤️呢个味上年都有出过🤤🤤但系今年一食,就系完全唔同嘅感觉😱今次嘅开心果味好浓郁,配埋红莓酱小小酸嘅味道,中和翻开心果咁strong嘅味。中间嘅饼碎依然同呢啲nutty嘅味道好夹,仲有好有饱腹感。上面嘅朱古力cream好顺滑好浓朱古力味🥺🤎下次要问下店员睇下可唔可以加钱要多份cream先!顺带一提,shari嘅topping好多时候都系用新鲜水果,真系好抵赞🥹👍🏻好味到就算一个人都可以食晒一个冰🤩🥳🥰

开心果红莓味  Pistachio  &  Raspberry
2023-12-19