2022-11-17
享乐烘焙新品 开心果麻糬贝果🥯 每次经过都忍唔到买个包先走 今次路过见到新出开心果麻糬贝果🥯 呢个配搭又系唔买黎试试唔得.⭐️开心果麻糬贝果 $24讲咗外型先 买个时表面都无乜特别 但埋单时店员一拎起个bagel我就后悔唔想买了 (见图3 收口好差 除咗麻糬都留哂出黎) 仲要唔系个别情况 睇返其他bagel都系咁😢.但包不可貌相 味道最重要买完即日食所以我无加热一咬劲硬 面包都系死实(系硬 唔系烟韧个种)两头无捏紧个收口 感觉有d求其所以一咬就断开两半内馅有小小开心果味 麻糬软身同平时一样整体黎讲系失望🥲除咗卖相收口差 (麻薯同奶酥都接近甩哂出黎) 包体都太死实 加上开心果味唔系特别浓 下次都系买返其他包包🥲听讲仲出咗个开心果乳酪布里欧 唔知味道会唔会好啲.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_元朗 .#享乐烘焙 (元朗)地址:元朗元龙街9号形点I1楼1097号舖.⭐️评分:味道:2/5环境:-/5服务:-/5抵食:2/5.钟意睇野食既朋友仔 记住帮手like分享 同揿埋右上钟仔超感谢 你既支持🙏🏻一齐见证 我脂肪既成长.‼️想睇更多资讯‼️ig/mewe:
⭐️开心果麻糬贝果 $24
但包不可貌相 味道最重要
买完即日食所以我无加热
一咬劲硬 面包都系死实(系硬 唔系烟韧个种)
两头无捏紧个收口 感觉有d求其
所以一咬就断开两半
内馅有小小开心果味
麻糬软身同平时一样
整体黎讲系失望🥲
听讲仲出咗个开心果乳酪布里欧 唔知味道会唔会好啲
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_元朗
#享乐烘焙 (元朗)
地址:元朗元龙街9号形点I1楼1097号舖
超感谢 你既支持🙏🏻一齐见证 我脂肪既成长
‼️想睇更多资讯
‼️ig/mewe: hkfunfoodrecord
‼️fb:funfunfoodrecord
#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃货 #食评 #增肥 #揾食 #食好西 #相机食先 #香港美食 #元朗美食 #面包店 #贝果 #面包