如果你系开心果关注组成员,应该有听过「夏茶」呢个名,因为上年年中推出开心果饮品系列果阵,夸张到每日卖断市! 你谂下! 系元朗唔系市区㖞! 有咁多人入去饮,证明饮品质素唔差不过人人都讲开心果饮品,如果再讲又好似有D闷,不如写下新野啦!早两日行过见到佢地有「开心果白玉」,作为开心果迷无理由唔试!虽然朝早十一点,早餐都未食就食甜品有D夸张......但系开心果㖞!白玉㖞!咁吸引唔会唔试呀!张poster几吸引!!等咗五分钟就有得食啦!就咁睇好似开心果酱少咗D不过! 凡事唔可以睇表面既!拎起个白玉就见到满满既开心果酱啦! 讲真呢个奶盖同开心果酱真心丰富!三粒白玉一定够点!唔好expect佢系一般既白玉,佢地既白玉系好似日式雪米糍咁chewy,不过佢唔系冰冻既~钟意食既应该好surprise~同奶盖都好夹,不过奶盖唔太有芝士味加上得三粒,感觉有点小贵
张poster几吸引!!

等咗五分钟就有得食啦!就咁睇好似开心果酱少咗D
不过! 凡事唔可以睇表面既!
开心果白玉

同奶盖都好夹,不过奶盖唔太有芝士味
加上得三粒,感觉有点小贵
题外话/补充资料: 食既时候先知做会员会平D!仲要系免费嫁! 大家记得要做会员呀!
2024-01-10
5 分钟 (外卖自取)
$40 (早餐)