2025-01-23 101 浏览
好耐冇去过葵涌广场,见好多网民都推介去葵广一定要食依间西班牙油条😆听闻店主专程飞去西班牙取经,经过改良之后配搭gelato,推出combo set Gelato+Churros!Gelato总共有六款口味,当然拣咗近期潮流的开心果口味🥰酱汁亦有六款选择,比较受欢迎有黑朱古力酱、海盐焦糖酱、杂莓果酱.Combo set $60→意大利开心果gelato+招牌宾利兔西班牙油条 配黑朱古力酱开心果雪糕质地够实,食落好香开心果味,而且唔算甜,洒上好多开心果碎👍🏻个人认为仲好食过尖沙咀𠮶间gelato果心果转转😂店主表示Gelato系香港品牌雪糕,香港新鲜制造,配方成份跟足Gelato标准制做3大条churros,新鲜炸起热辣辣 即叫即整所以要耐心等候一会儿,外脆内软,不过觉得油咗少少,黑朱古力酱浓郁唔系死甜味😋

.Combo set $60