餐厅: 好日子咖啡
资讯:

2023-02-22 215 浏览
今日连试2间芝士蛋糕,真系不得了,今次依间系主打开心果环境好日系,好彩唔多人,得2张2人枱,店内果张系矮枱,好有hightea 气氛食紧野唔打机系美德,所以食物黎左之后只系快闪左1张姐,系咪乖猪先今次系比开心果post吸引黎,当然试晒2个啦开心果芝士蛋糕,佢系一个好出色嘅软身芝士蛋糕,但系冇开心果味,只系得d开心果碎碎系面开心果曲奇,依个反而有惊喜,本身谂住个蛋糕55蚊,曲奇都要50蚊,感觉好贵,但系曲奇感觉更值得依个价钱,首先外脆内软,重要有dddd流心,弥补咗我今朝嘅弱小心灵,其次,佢系重开心果味嫁!如果有埋开心果粒粒应该会更正!
今日连试2间芝士蛋糕,真系不得了,今次依间系主打开心果

今次系比开心果post吸引黎,当然试晒2个啦