2021-06-02 234 浏览
Pokka Cafe今日系要好么买完野之后,同个朋友谂住揾个地方食下野坐下慢慢倾吓计。一直都唔知呢对原来有high tea set食,咁就一定超啱我哋呢啲港女啦。仲要个性价比好高,二百几蚊两个人,真系当Hea下消磨时间都抵。讲下个环境先,咁岩张枱仲摆咗啲花喺度,所以个环境我哋𠮶张枱都几舒服几优美嘅。而且清洁方面都做得好足,每一张枱都有啲消毒喷雾。至于食物方面款式都唔少,就由第一层开始讲起啦,第一层呢就有啲牛油果三文鱼杯,里边仲有啲蕃茄嘅。至于第二层都系咸点嚟嘅,有炸鸡翼啦,有鹅肝多士啦,黑毛猪火腿配蜜瓜,另外仲有个鸡肉嘅牛角包。每一样味道都唔错,份量亦都啱啱好。至于最底𠮶层就系甜品,当中我就最钟意个鲜果吉士挞,啲吉士做得好好味。仲有个焦糖拖肥芝士卷都好好味,至于其他呢就相对比较甜咗少少。而且仲包饮品嘅,咁我就叫咗冻柠茶,我嘅朋友就要咗伯爵茶,佢仲系一set连奶。如果唔想出到咁远,喺元朗近近地又有性价比高嘅afternoon tea set都好推介。
Pokka Cafe