2023-11-23
两个肥肥坐卡位就最舒服,慢慢叹。 风味牛肉拼盘 $258
牛前胸肉2件、葱蒜牛五花3件、汁烧牛小排2件、大葱牛舌3件
份量好多,牛肉花纹好靓,脂分布都OK,轻轻一烧就食得,肉味香浓,一d都唔会韧,有少少嚼劲。 炑八厚切五花腩 $138
五花腩肥瘦的层次分明,烧到微微金黄焦脆,入口满满油香,但唔会感觉油腻,包生菜夹埋泡菜食又得,正! 梨汁鸡腿肉 $88
鸡腿肉份量超级多,肉质滑嫰,但唔太食得出梨味。 韩式水冷面 $88
食咁多烧肉,整返个水冷面解解热气,加入芥末和醋,味道酸酸甜甜带少少辣,水冷面爽口有质感。 芝士泡菜煎饼 $90
一定要趁热食,煎饼加入泡菜微辣,芝士半熔,饼边带微微焦脆好香口。 夹心棉花糖配朱古力威化饼 $68
柚子柠檬梳打 $38青柠梳打 $38大大杯冰凉梳打,爽
好耐冇都同母亲大人出街撑枱脚,今晚我哋食得好好开心。来炑八最开心系食到超丰富既前菜,有沙律、泡菜、芽菜、海带、腌萝卜、炉边蛋同芝士粟米,全部都系免费无限添加,超正! 两个肥肥坐卡位就最舒服,慢慢叹。
风味牛肉拼盘 $258 牛前胸肉2件、葱蒜牛五花3件、汁烧牛小排2件、大葱牛舌3件 份量好多,牛肉花纹好靓,脂分布都OK,轻轻一烧就食得,肉味香浓,一d都唔会韧,有少少嚼劲。
炑八厚切五花腩 $138 五花腩肥瘦的层次分明,烧到微微金黄焦脆,入口满满油香,但唔会感觉油腻,包生菜夹埋泡菜食又得,正!
梨汁鸡腿肉 $88 鸡腿肉份量超级多,肉质滑嫰,但唔太食得出梨味。
韩式水冷面 $88 食咁多烧肉,整返个水冷面解解热气,加入芥末和醋,味道酸酸甜甜带少少辣,水冷面爽口有质感。
芝士泡菜煎饼 $90 一定要趁热食,煎饼加入泡菜微辣,芝士半熔,饼边带微微焦脆好香口。
夹心棉花糖配朱古力威化饼 $68 呢个环节好开心。平时烧嘢食先可以食到烧棉花糖,而家呢到都食到。用竹签慢慢烧到外皮金黄带脆,夹上朱古力威化饼,外脆内软,真系无得输既组合。
柚子柠檬梳打 $38
青柠梳打 $38