2010-12-03 4 浏览
之前行过见间舗几靓, 已经想试下, 今日约朋友食饭, 早2日book定枱, 去到就入得 朋友叫左焗粟米片, 谂住系小食, 点知劲大个, 卖相亦好好, 一层层, 未食就加分.再每人叫了一个意粉, 但挂住倾计, 竟然唔记得影相 朋友的是拿破仑意粉, 朋友话好味.我的是烟肉蛋汁忌廉意粉, 正! 个汁够creamy, 意粉系我至爱的质地, 硬硬地, 唔会过淋. 好得 ! (可惜无影相, 唉~~)甜品叫左炖蛋&金宝, 碟边画哂图案, 好靓. 睇得出有诚意. 我食金宝, 好热, 应该系即焗. 上面脆脆的, 不过甜左少少.同天后好多细舖头比, 环境真系舒服好多, 我地咁就食左两个钟, 唔赶我地仲会帮我地加水添! 一定会再黎试佢的意大利饭 ~~最后, 当然要多谢朋友请食饭啦!!!p.s. 走时见到后面枱的burger 同热狗, 好大个呀!!

再每人叫了一个意粉, 但挂住倾计, 竟然唔记得影相

朋友的是拿破仑意粉, 朋友话好味.

最后, 当然要多谢朋友请食饭啦!!!

好似叫粟米片, 小小辣, 好味
焦糖炖蛋