2024-08-26
今次同朋友拣左2个set share 食Appetizer ,Pasta ,Dessert $468Appetizer ,Main course,Dessert $528任食前菜选择非常之多 。一眼望落去七彩缤纷已经好开胃。Parma Ham 配哈蜜瓜。三文鱼当然不会错过啦。沙律菜都好fresh。面包热辣辣, 一定要配橄榄油同埋醋。好好味。意大利饭配风干火腿,蓝芝士及香梨。芝士味道好香浓。 火腿偏咸但超惹味。烩牛肋肉配薯蓉及红酒汁。牛肉烩得好腍。 红酒汁配落呢个牛肉到,肉汁好好味。最开心系一架甜品餐车推过嚟😍有好多选择。每人可以选两款甜品。 我哋拣咗最出名嘅Tiramisu同埋拿破仑。 Tiramisu好滑。拿破仑超好香脆。咖啡一放低已经闻到阵阵香味。仲有帝苑最出名嘅蝴蝶酥加曲奇饼已经好饱喇食唔落。佢哋仲好细心帮我打包攞走。加埋丝带好精致。