2020-11-28
1999 浏览
事源今日要贺一位重要的人的重要日子,所以想揾一个可以开心倾到计嘅地方,边食边讲。首先呢度地点好方便,唔似其他旺角地方又迫又多人。第二,呢度有房,虽然都系四人一枱,但系间隔音好好,唔怕大声嘈亲人。第三,呢度啲侍应好好,好nice, 尤其经理Simon Lee, 非常好礼貌同埋好细心,安排得好到位,影相会帮我地熄左个炉先,唔叫都会自动出现,令我地唔会冇嘢饮。食物方面:象拔蚌刺身应该是野生,大片大片上,鲜甜冇腥臭味。特色饺子,试左羊肚菌饺子同芝士饺,一试芝士饺即刻爱上,味道持久难忘。特色汤品,菌汤,味道不太特出,但猪骨汤一上枱即毕一杯你饮,味道很好。肉类,鸡系嘉美鸡,肉味够又唔肥,猪肉出色,牛肉中上,不宜滚太久。小食方面,鱼干同炸皮蛋都非常好吃,送酒一流,还有Simon Lee 贴心送上刚炸好的鱼皮,正!最后,环境一流,酒店级水准,服务亦是上上之选,食物优质,价钱合理,若要三五知己开心聚首,开心边食边倾而又唔受外界骚扰,此处真系一个不二之选。
首先呢度地点好方便,唔似其他旺角地方又迫又多人。
食物方面:
象拔蚌刺身应该是野生,大片大片上,鲜甜冇腥臭味。