2018-04-18
同一个好耐无见嘅朋友聚餐,基于地点方便,所以就拣咗呢度试下。透过openrice提前一日book 位~除咗有 85折之外,仲可以唔洗等位~几好几好~原本谂住呢间餐厅可以储埋asianmiles,不过原来(Discount 同储miles,两者只可以拣一样)。睇meun 觉得个牛肉塔可饭$88好吸引,所以拣嚟试试~样就好靓啦~不过就觉得上面嘅墨西哥脆脆同饭唔太夹~个口感同味觉有少许奇怪~不过蛋汁捞饭就几好味!而呢个炸鸡加窝夫$88,卖相同口感都好得意~炸鸡热辣辣食都好唔错!最好嘅系,餐厅俾咗成支蜜糖我地~所以可以无限咁加落去窝夫到~好甜蜜糖味,整体嚟讲都算唔错!最令我惊奇嘅系,甜品焦糖香蕉$88,焦糖烧到好香,加上白蕉,真系perfect match~