2020-09-21 130 浏览
最近去咗一间我最钟意嘅麻辣火锅店,。我系一个辣妹。一个月总要食几次麻辣嘢如果唔系会唔开心😂🤣。呢间渝味晓宇。喺荃湾如心广场真系好方便!虽然我好钟意食辣但系我都会叫鸳鸯汤底因为九宫格真系会食到第二朝系咁去厕所🤣😂。今次拣咗个杂菇汤底同埋个麻辣汤底。两者可以中和一下😆😆。杂菇汤底里面有好多菇!足料!食麻辣火锅当然唔少得食鸭血啦!放落麻辣汤底吸晒啲味真系好正。至于肉类分别叫咗牛羊猪。佢哋啲样用意外地唔会好苏,另外佢个黑豚腩肉都好味😋😋当然唔少得我最钟意嘅鹅肠!另外叫咗佢哋嘅手打丸同埋虾滑都好弹牙😚。个燕饺饺份量都有好多。细细粒食极都食唔完。另外个生蚝我哋就略嫌贵咗啲得𠮶两旧,味道一般。另外个蚌就好好味!整体好OK!
呢间渝味晓宇。喺荃湾如心广场真系好方便!