2017-03-13
开心食SMILE 唔开心都食SMILE我同男朋友都好钟意食YOGURT,之前成日去HEYYO,因为有得简,不过执左好多间LU。宜家去开MOKO,都会好似有股魔力自己走向SMILE到,佢真系改呢个名改得好好,心情好,会想奖励自己心情唔好,会想氹自己开心女人总有一百万个理由去食甜品。SMILE YOGURT 款式都系好多,我黎黎去去都会食返呢只味,因为柚子汁酸酸甜甜好开胃,自己食哂一杯都唔会太漏,YOGURT好滑,微酸,好过食雪糕,而且我钟意食水果,之前食过朱古力个个,个糯米慈好味,但整体好漏,自此之后就净系食呢只味。好多时食YOGURT我都好注意水果新唔新鲜,SMILE YOGURT 同水果都好有水准,难怪好多人食完又食,环境舒服,有时间坐系度慢慢叹都几relaxed