2017-10-29 1248 浏览
今日系一班朋友聚会,呢个地方几隐秘,系在铜锣湾及天后中间,平时系行街唔会行到去,一条小巷尾.唔识讲佢系中餐定日本餐, 因为又会食到日本野食, 又食到西式食物,又有d中式食物,整体系好味.有3款前菜,各样野食完都会令我会心微笑,因为从外表到味觉都食到店主嘅心思同埋用嘅餐具好有质感好靓.个蟹肉汤真系激赞!啖啖蟹肉, 岩哂我呢种懒拆肉嘅人西西里红虾意粉超香浓,谂住4碟12个人够分,点知大家话要再encore叫多2碟主菜我选择左北海道黑毛猪, 店员话多客人选择,煮得好香口,肉香嫩有质感,个汁甜甜地酸酸地好正!同埋侧面有d煮过嘅水果都好好味.最后个甜品宇治抹茶雪糕好好味,用出前一丁整嘅麻油蛋糕阵味好得意好味.店员由落单介绍到每款食物上枱都介绍点食, 好有礼貌用心.下次有朋友生日都会考虑再黎

个蟹肉汤真系激赞!啖啖蟹肉, 岩哂我呢种懒拆肉嘅人

同埋侧面有d煮过嘅水果都好好味.

店员由落单介绍到每款食物上枱都介绍点食, 好有礼貌用心.
下次有朋友生日都会考虑再黎
2017-10-11