都有几个月无嚟食饭喇, 一收到风知道推出最新下午茶 set , 好食嘅我当然即刻约好朋友去啦, 因为呢个下午茶 set要早一日预订㗎。 一早去到主要系要探探2位店长, 而且乐园换了新凳新壁画, 好有新鲜感。 下午茶餐包两杯$48饮品  (选$48以上饮品只需补回差价),  朋友拣咗佢地嘅皇牌 "我爱金莎" ~ 特浓金莎朱古力雪冰, 我就因为病病地,所以选择咗暖粒粒嘅"菊花杞子绿茶.  先嚟个  "虾虾笑厨师沙律",  新鲜沙律菜配大虾 系我至爱.   主角嚟喇,  下午茶以美少女为主题, 10款有咸有甜, 款款都好吸引.   "芝士焗有机鲜菇"  芝士浓郁, 要趁热食仲可以拉丝.  "蟹子吞拿鱼青瓜卷" 食落好清新.  甜品都要一赞, 甜度啱啱好, 唔会好甜.  最爱 "蝴蝶结脆皮棉花糖杂莓松饼"  ~ 脆皮棉花糖好得意, 配杂莓松饼一齐食, 朋友都大赞好味呀. 唔好睇细细件呀,  一路倾计一路食都几饱肚㗎.  好味又舒服

我就因为病病地,所以选择咗暖粒粒嘅"菊花杞子绿茶.

"芝士焗有机鲜菇"  芝士浓郁, 要趁热食仲可以拉丝.
"蟹子吞拿鱼青瓜卷" 食落好清新.

甜品都要一赞, 甜度啱啱好, 唔会好甜.

唔好睇细细件呀,  一路倾计一路食都几饱肚㗎.
好味又舒服

下午茶