2017-12-09 250 浏览
难得的星期一,约齐一班好朋友👭,想揾个地方hea下。有朋友话呢边D商住大厦开左好多餐厅,OP search下就拣左Eat me bar & restaurant。一入到去,感觉有点似cafe,地方都几宽敞,几好hea。一班人最岩叫餐,但我地又唔想食唔哂&浪费食物,所以决定散叫。人未到齐,最好就系叫住个小食拼盘食住等啦~法兰克福肠、鸡翼、天妇罗炸虾、吉列炸鱼&薯角。组合好多!而我大爱炸鱼,带点鱼香!同行有肠仔控,佢都几满意炸肠仔嘅口感。我对于risotto嘅钟情,唔知系咪同呢班朋友食得多risotto而建立出黎架呢?墨鱼汁既香,又鲜味,提升左个饭嘅味道。个饭较为软身,钟意软绵绵risotto嘅友人就岩哂啦。虎虾几大只,几爽口!多人嘅话可以share,食Ribs就最好。呢款BBQ sauce烤出来嘅,几特别呀!肉质都几嫩~再黎个竹炭pizza真系好特别呀!我从来都未食过竹炭整嘅食物~不过又几好味呙!你睇下D cheese~ 正呀虽然只系3个主菜1个小食,但我地都好够食。下次gathering再黎过!

一入到去,感觉有点似cafe,地方都几宽敞,几好hea。

滋味小食拼盘

北海道带子扒虎虾墨鱼汁意大利饭

多人嘅话可以share,食Ribs就最好。
呢款BBQ sauce烤出来嘅,几特别呀!肉质都几嫩~
烧烤风味西班牙黑毛猪肋骨

再黎个竹炭pizza

真系好特别呀!我从来都未食过竹炭整嘅食物~不过又几好味呙!
雀巢薄饼

你睇下D cheese~ 正呀

虽然只系3个主菜1个小食,但我地都好够食。
下次gathering再黎过!
2017-12-04
滋味小食拼盘