2018-06-10
心血来潮想同朋友girls talk顺便食下宵夜 咁我就book咗间系d2 place嘅餐厅 朋友之前食过觉得几好同有影相靓位 所以就嚟咗呢间啦.其实一入到去环境系唔错 亦都有bar枱 几有情调架 但系就真系好嘈 我地几乎听唔到侍应讲咩 同埋同朋友倾计都要哄埋d.其实我地唔系好肚饿 所以叫咗一个面 两个小食 一个甜品同一杯饮品share.咖啡我无饮到 但朋友话正常ok唔差白汁青口就最好食 个汁真系可以系咁饮同𩠌饭薯条唔算脆 可能翻炸咗好多次 但佢有3个酱汁我觉得好好食 包括黑松露酱 茄汁 蜜糖芥茉 好似系 意粉真心唔差 份量都好大份 如果唔太饿其实都算两个女仔分嘅.... 有香橙食落有d甜甜地同中和咗芝士嘅漏抹茶蛋糕其实系几浓 我几钟意 但入面唔够湿润 连埋雪糕同d cream食都唔错.总结如果餐厅环境可以静返d就好 真系太嘈不过入面有只假狗可以影下相 几可爱除咗呢样就唔系好见朋友所提嘅「影相位」下次可以再食 见到好多人都叫pizza食 唔知系咪都系咁好食呢今次Girls talk之增肥宵夜聚都好开心
咖啡我无饮到 但朋友话正常ok唔差
总结如果餐厅环境可以静返d就好 真系太嘈
不过入面有只假狗可以影下相 几可爱
除咗呢样就唔系好见朋友所提嘅「影相位」
今次Girls talk之增肥宵夜聚都好开心