2023-03-20
👈🏻Tempo Tempo#japjapjap_鲗鱼涌#japjapjap_地中海菜Brunch Della Famiglia $398ppBurrata Classica🧀Il Grande Tagliere🥓呢个cheese & salumi platter 份量好多🤩咸咸香香咁 有啲仲带黑松露味样样都好好食😋burrata就软绵绵带少少烟靭大推介一定要order依个platter同朋友仔一齐share😍Neapolitan Mussel Stew青口只只都好饱满又多汁🤤个蕃茄酱加咗啲橄榄油好好味见到唔少人用个青口壳当汤饮🤭面包吸收晒青口嘅鲜味同蕃茄嘅酸甜系道开胃嘅前菜Cheese Wheel Al Tartufo +$24pp 🍝一路都心思思 好想食呢个巨轮芝士松露意粉😍果然冇令我失望呀喺cheese wheel搅拌完松露酱同意粉之后再落大量嘅芝士同新鲜刨成嘅松露芝士多到满泻咁 轻松做到拉丝效果🤩松露香气扑鼻tubbeti比较al dente有嚼劲通心嘅设计更挂汁 每一啖都好满足呀☺️Porchetta Alla Romana 🐷又一大份量之作慢煮嘅pork belly肉质好鲜嫩肥
#japjapjap_鲗鱼涌
#japjapjap_地中海菜
Brunch Della Famiglia $398pp
Burrata Classica🧀
Il Grande Tagliere🥓
有啲仲带黑松露味
样样都好好食😋
burrata就软绵绵带少少烟靭
Neapolitan Mussel Stew
青口只只都好饱满又多汁🤤
虽然食完主菜已经饱到上心口🤰🏼
士多啤梨慕丝蛋糕嘅酸酸甜甜又成功解济😂
朱古力蛋糕
仲有朱古力泡芙添
Overall食评最高5粒🌟)
📌好味程度:🌟🌟🌟🌟
📌回头度:🌟🌟🌟🌟