2021-09-01
今次系好多既第一次,第一次搭屯马线🚆,第一次去牛棚🎨,第一次饮人参鸡汤🍲,第一次去间餐厅系机器人送餐🤖😲一路都未试过人参鸡汤,今次出街食饭,终于可以同朋友叫黎share啦~我地叫左薏米人参鸡炖汤、烟三文鱼忌廉扁意粉、温泉蛋牛肉石锅饭、车打芝士酱拌炸薯条、热柚子薏米水、柚子柠檬梳打。两个女既好似叫得太多野添😛呢度系自己扫code点餐既,好适合一d选择困难既人🤣可以慢慢念。野食黎到!!😳系有机器人送餐,真系第一次见,好搞笑😂不过都系由企系附近既员工放返落枱既~咁都几好🤔d员工就唔使拎住d重野跑黎跑去咁辛苦😌薏米人参鸡炖汤呢个认真几好,饮到有人参味,但又唔算太重过左火,d鸡亦都睇得出炖得好够时间,鸡肉好易撕开,份量好够,又唔会太咸,饮完唔会觉得有好重味精味👍烟三文鱼忌廉扁意粉Cream得黎唔会觉得好腻,三文鱼已经捞匀系面度,每啖都食到少少三文鱼系度,最最最紧要系个意粉中间渗左d 芫荽碎系度,令到个意粉更加清新😍温泉蛋牛肉石锅饭比较建议真系食之前先点,因为呢度上菜系快既,呢个要趁热食会最好,食既时候都提议要捞埋附送既酱汁会更惹味👆车打芝士酱拌炸薯条意外地唔会琼得好快,慢慢食都仲可以点到既芝士酱
野食黎到!!😳系有机器人送餐,真系
薏米人参鸡炖汤
烟三文鱼忌廉扁意粉
温泉蛋牛肉石锅饭
车打芝士酱拌炸薯条
意外地唔会琼得好快,慢慢食都仲可以点到既芝士酱
热柚子薏米
柚子柠檬
最令我回味系个汤,真系好适合同friend一齐share饮😇