2022-05-02
「我揾紧一条路。」「咩路?」「爱してる」-适逢连日红假,约左几个亲。亲故上来我家Overnight,白酒,朱古力雪糕又一晚-I mean isn’t happy hour anytime? - Jonny Depp-上泥之前当然要医医肚先,所以相约去附近嘅伤心酸辣粉食烤鱼同麻辣鸡煲再上泥happy hour-一坐低就order 左每人一位任食火㶽料加一set 烤鱼一set 麻辣鸡煲就开餐 @$158-上菜!-烤鱼本身炸过,虽然得半边鱼但系啖啖肉,香口松脆,加上麻辣汤底仲有配菜,每一啖都有吾同香料嘅味道,一滚起汤底就已经香气扑鼻,配上腌过炸左嘅烤鱼,好彩有得任食薯粉,因为真系非常好送淀粉质嘅食物-麻辣口水鸡非常惹味,好得意嘅地方就系明明都系麻辣底但系鸡嘅同鱼嘅汤底未身系吾同味道嘅,鸡块本身有烤过,干身得泥吾会好油,加上洋葱大蒜辣椒花椒,送啤酒一流_自助吧有肥牛,年糕,蔬菜,各种各样丸类,一定食到饱先落楼-席间亲们大讲土味情话,尴尬得泥又有几分甜,伤心酸辣粉最后成为左我与亲们的开心酸辣粉,「爱してる」
「爱してる」
上菜!
_
自助吧有肥牛,年糕,蔬菜,各种各样丸类,一定食到饱先落楼