2023-01-13
早几日同同事喺附近做嘢,见到呢间韩式餐厅,之前我已经食过呢一间嘅分店,记得都好好食,所以二话不说就拉咗同事入左黎食😆😆呢间餐厅属于开放式,座位足够亦坐得舒服😌😌,Staff人数足够,而且个个都好nice👨👩🗒lunch time有午市套餐order,餐牌既嘢食同嘢饮都有好多选择,而餐厅系用QR code点餐,我地order左以下嘢食👇👉香烧牛扒蕃茄乌冬hk$68👉可乐-跟餐送👉芝士夹饼-跟餐+hk$15👉忌廉蟹肉饼-跟餐+hk$16👉卡邦尼小杯年糕-跟餐+hk$10👉单球雪糕(朱古力)-跟餐+hk$15👉拉丝芝士烤猪肉伴泡菜炒饭(辣)hk$78👉热蜂蜜生姜茶-跟餐送👉脆香牛油鸡翼-跟餐+hk$15👉芝味韩式炸鸡-跟餐+hk$15我哋叫咗超多嘢食🤤🤤上菜嘅速度好快;香烧牛扒蕃茄乌冬,好浓嘅蕃茄汤味,牛扒份量亦都唔少🤗🤗;拉丝芝士烤猪肉伴泡菜炒饭,泡菜同饭一齐炒埋,烤猪肉都好厚,芝士有拉丝效果😍😍;小食方面,跟餐可以用优惠价点五个小食,劲正😆😆;芝士夹饼上枱时暖暖地,入边嘅芝士溶溶地😋;卡邦尼小杯年糕嘅酱汁好浓😌;忌廉蟹肉饼好creamy;脆香牛油鸡翼外皮到好脆,上枱时热辣辣,应该啱啱炸起
👉香烧牛扒蕃茄乌冬hk$68
👉热蜂蜜生姜茶-跟餐送
👉脆香牛油鸡翼-跟餐+hk$15
👉芝味韩式炸鸡-跟餐+hk$15
我哋叫咗超多嘢食🤤🤤
小食方面,跟餐可以用优惠价点五个小食,劲正😆😆;芝士夹饼上枱时暖暖地,入边嘅芝士溶溶地😋;卡邦尼小杯年糕嘅酱汁好浓😌;忌廉蟹肉饼好creamy;脆香牛油鸡翼外皮到好脆,上枱时热辣辣,应该啱啱炸起👍👍;芝味韩式炸鸡咁平嘅价钱有三件,好抵😌😌;
蜂蜜生姜茶,姜味超浓🤩🤩
总括而言,价钱抵食,份量足够,连续食两次不同分店质素都好好,会再黎🙃