2025-01-22
黎到后发现细细个就已经有黎过依间cafe几次,好有怀念的感觉。餐厅出餐速度非常快,好有效率。我和朋友爱吃小食,所以叫左几份小食!见到多人食蟹饼,叫左一份,一食果然好味,蟹肉香浓,一啲雪藏味都冇。跟餐加廿几蚊就可以,好抵食!炸鱿鱼原本以为系鱿鱼须,虽然出左鱿鱼圈,不过都炸得刚刚好,十分香脆!如果多啲椒盐味就更正!芝士西兰花作为一个健康人士,一定要点一蔬菜,营养均衡。水果茶是食餐最满意的,因为系冬天所以叫左热的,有个小炉一直暖住,温度保持著刚好的状态。菠萝水加百香果汁配薄荷叶,再加上新鲜时令水果,味道十分巴!食完炸物再饮一小杯,清新且解腻。一大壶,两三个朋友一齐慢慢享用,正!推介:🐰🐰🐰🐰🐰士多啤梨红茶友人话好中意依杯饮品,不过佢话适合好似佢一样爱甜嘅人士!黑松露意大利饭采用靓牌的意大利饭,菌类和黑松露的香味永远是绝配。如果啲饭软少少会更好。鸡肉阔条面面质囗感不错,鸡肉香!餐厅除左食物好,仲有好多boardgame提供,唔知咁,竟然仲有free打印服务,好适合一班人系度开会倾野或者兄弟姊妹团,好专业。坐得舒服,有多人枱,庆生仲有道具提供拍照!
我和朋友爱吃小食,所以叫左几份小食!
炸鱿鱼
芝士西兰花
作为一个健康人士,一定要点一蔬菜,营养均衡。
水果茶
推介:🐰🐰🐰🐰🐰
士多啤梨红茶
友人话好中意依杯饮品,不过佢话适合好似佢一样爱甜嘅人士!
黑松露意大利饭
鸡肉阔条面
面质囗感不错,鸡肉香!