首先要赞嘅系部分食物水准都算OK 北京填鸭同埋酸菜鱼算系最好味⋯⋯价钱好贵却食物质素好普通,其他更平嘅川菜店都有嘅水准性,价比低不过食物质素我觉得重接受到 重点系等左好耐 加上服务员嘅态度唔好⋯⋯ 首先一入座坐低我地就叫个店员比张BB櫈我地 等左好耐都一直无攞到张BB櫈比我 而我就白企左三分钟系度等个店员。跟住到落单叫左几个店员都系咁话等等⋯⋯终于等到个店员帮我地落单,之后佢嘅态度劲差讲野嘅态度好似闹紧我哋咁,重要落漏左单!明明有叫左小笼包,系咁叫佢地帮我快点上个小笼包但完全无上到,点知一睇张单原来根本无落到。都费事等。我宁愿食其他贵点嘅川菜都唔会再返转头食呢间,虽然食物质素唔算好差,但今次店员态度差嘅经历令我好失望。

片皮鸭
酸菜鱼