荷李活道曾经系我同旧同事饭后散步地方,间中约旧同事系附近食饭。Cafe Deco Pizzeria 系景乐集团旗下餐厅,出品一向唔错,而且人流唔多,环境舒适,最啱chit chat 倾计。附近街道有特色,有摩罗街、天后庙、特色餐厅,食饱可以散步拍拖。今次重点系发现OpenRice e-coupon 星期一至三,主菜买一送一!**卖单时出示OpenRice e-coupon**送价低主菜香脆鲜鱿鱼 $88每次黎都会食,鱿鱼炸得好香脆,食落新鲜,份量仲唔少。Happy hour 必点!Parma Ham Pizza $162Pizza 饼底唔错,唔会太厚。不过Parma Ham 比较薄同少,Parma Ham跟Pizza 数量送上,最后要切小份先够分配每块Pizza有Ham阿拉斯加比目鱼 $198比目鱼皮脆肉滑超juicy,有比目鱼油香,而且无雪味,加上lemon aioli 更加好味又唔会盖鱼鲜味。.Menu
**卖单时出示OpenRice e-coupon
**送价低主菜