#开餐好去处 ❣️ 荃湾海之恋高质性价比拉面店🌟侍元❣️终于都考完试🥳心情极度兴奋😍梗系要同哥哥一齐去食我哋最钟意嘅日式拉面啦🍜近近地海之恋就已经有最地道嘅日本拉面店「侍元 」🇯🇵就连个装修都充满着浓厚嘅日本feel😍就连个餐牌都极有心思💓分门别类!而且每样食物都睇得清清楚楚!除咗有拉面🍜同丼饭🍱套餐之外!仲有好多款唔同日式小食😚💟溏心蛋墨鱼饼手打乌冬唔单止个碗大🍜份量同样超级足料😋汤底鲜甜!唔会好油!溏心蛋口感软滑😌蛋味香浓🥚两大块墨鱼饼🦑仲有劲多墨鱼粒粒喺里面!墨鱼味道浓郁,口感超级丰富!配埋弹牙乌冬!哥哥真系食到停唔到口😍💟套餐加配炸鸡同柠檬茶两大件炸鸡鸡翼!炸到外脆内软之余又唔会好热气!肉质非常Juicy!跟餐嘅柠檬茶🍋系正常size!饮落好清甜唔会苦涩👍🏻💟亲子丼饭份量依然十足!鸡肉、菇菌、葱花、加埋炒鸡蛋!超级满足😍💟芝士春卷一碟有五条🧀春卷皮香脆!香浓芝士味!💟原味波子汽水哥哥每次食拉面都一定点波子汽水!哥哥话呢个系Perfect match😋
#开餐好去处 ❣️ 荃湾海之恋高质性价比拉面店🌟侍元❣️

💟溏心蛋墨鱼饼手打乌冬

💟套餐加配炸鸡同柠檬茶

💟亲子丼饭
份量依然十足!鸡肉、菇菌、葱花、加埋炒鸡蛋!超级满足😍

💟芝士春卷
一碟有五条🧀春卷皮香脆!香浓芝士味!
💟原味波子汽水