天气太热啦 一入到Yoho mall见到有间茶饮店就即刻谂住买杯饮品试吓 见到有好多款都好吸引 又有沙冰又有雪糕🍦杯杯都好邪恶 佢地仲要出咗好多夏日饮品 有雪糕又有饮品饮 一次满足哂😍店里面有两张高枱俾你坐系到饮用 亦有其他坐位俾你坐下休息下 店舖主要以绿色为主 🍫 脏脏可可冰山我俾佢地图吸引咗要咗呢杯脏脏可可冰山 非常邪恶👿好大杯满满的 系上面加咗半条缤纷乐同朱古力条 啱哂我呢啲钟意朱古力嘅fans 除咗系朱古力仲有个雪糕系上面 饮完非常解暑 🥭 芒椰西柚沙冰呢杯芒椰西柚沙冰饮落好fresh 有好香芒果同西柚味 系上面有啲西柚肉 解暑必选🥢盐酥鸡呢到除咗有饮品 仲有啲台式小食 咁我地就叫咗盐酥鸡 啱哂用嚟配杯嘢饮饮 叫完之后即刻炸 够哂香口

🍫 脏脏可可冰山

🥭 芒椰西柚沙冰