2020-03-12 667 浏览
朋友生日所以想去啲清bar吹下水咁,跟住前一日上网见到呢间,之前经过已经想去试下,本身有少少cocktail嘅知识同对cocktail都有啲兴趣,所以就去左试下一去到冇埋边枱,侍应就叫左我地坐bar枱,真心见呢间野成日比人话服务态度唔好,但系真系去试就知根本唔系个回事🤣一去到侍应见我同朋友两个女仔细细粒咁唔够高坐上张bar櫈会主动问洗唔洗帮手,叫我地企上个脚踏先再帮我地推櫈,亦会话比我地听櫈垫下有位可以放私人物品,所以唔太明其他食评所讲嘅服务态度差🤔😂😂😂第一round嗌左杯Pina Colada觉得系正常发挥,因为本身呢杯cocktail 都冇乜技巧可言。第二round朋友就嗌左杯Margarita,我就嗌左杯佢地嘅Signature叫Violet,真心觉得呢两杯都系表现之上,系好值得一试亦都系再去多次都会想嗌嘅程度。BTW呢间野有最低消费,每个人一个钟要嗌一杯酒,如果大班朋友黎就唔系太适合因为唔可以坐太耐,或者大家都系酒鬼嘅话都OK嘅🤣