2023-09-07 40 浏览
估唔到朋友今次揾到间好适合坐低倾吓计食下饭嘅餐厅🍴餐厅虽然坐落于工厦楼上,但入到去有种好温馨嘅感觉。我哋嗌咗个二人餐$488 餐汤同餐包正常发挥,值得赞嘅系餐包有烘底,脆得黎仲暖暖哋👍🏻炸物拼盘茶树菇,鸡翼同饺子🥟 炸粉一啲都唔厚,唔油腻,炸菇食到停唔到口😂 饺子皮薄多馅👍🏻蟹肉烟三文鱼沙律配油醋汁首先比个份量吓亲,好足料,沙律🥗都好新鲜!油醋汁唔系好酸好种,啱晒我口味😋主菜纽西兰肉眼扒🥩5成熟自问唔系牛肉爱好者,都觉得好好食🤤肉质好嫩好谂,配埋个烧汁,无得顶!朋友对配菜赞不绝口😉 唔系斋烚,有炒过嘅🍄🌶️ 薯蓉无加太多牛油,好健康❤️🦐大虾牛肝菌干蕃茄意粉🍅🍝虾肉好鲜,好弹牙!仲有4只咁多~ 牛肝菌配干蕃茄意外地好夹!意粉偏烟韧,如果钟意食谂啲嘅朋友可以叫佢煮熟啲。甜品🍰 红丝绒蛋糕估唔到餐厅连甜品都咁用心,平时系岀面食嘅红丝绒都系偏甜,呢度嘅反而唔会太甜,好食!总括而言,环境坐得好舒服,倾到计😆店员好nice! 性价比完全值得一试!
估唔到朋友今次揾到间好适合坐低倾吓计食下饭嘅餐厅🍴

炸物