2020-12-12 125 浏览
呢排疫情严重,如果要出街食饭都想拣D空间大D嘅厅餐,所以就去左旺角Cafe食饭,地方好宽敞,坐得舒舒服服之余,又唔怕食得耐阻住人做生意,入到去order左个二人餐,价钱合理又多选择,估唔到cafe 食物水准都唔错❣️芝士鸡翼小食有好多款,我就拣咗芝士鸡翼,有六只鸡翼份量都唔少,一黎到就闻到好香,热辣辣既鸡翼,面头铺满熔岩芝士,好邪恶呀❣️日式咖喱炸虾天妇罗饭超级香嘅咖喱味,日式咖喱汁唔会太辣,用黎捞饭一流,而且入面仲有好多红萝卜同薯仔,咁多配料好有诚意。仲有四只炸虾天妇罗,每人可以食到两只,好回味❣️卡邦尼意粉意粉软硬适中,意粉入哂味,酱汁好香而且又唔会太过稀,每一条都吸收哂卡邦尼嘅酱汁,唔会干争争❣️蓝莓芝士饼芝士味都几浓,而且口感绵密,唔会好似食紧空气咁,牛油饼底唔会过厚,亦都食到牛油香,蓝莓酱唔太甜,夹埋芝士饼食可以减低甜腻,味道真系唔错❣️TiramisuTiramisu 蛋糕软滑,而且有层次,咖啡味无苦味,可以再浓一D,件cake 个份量都唔少❣️柚子茶cafe 有好多特饮,但惯左饮热饮又想保住喉咙,唯有夏天先再试下D 特别既冻饮啦不得不赞系店员非常注重卫生,经常见到佢地洗手,而且餐具都

❣️芝士鸡翼

❣️日式咖喱炸虾天妇罗饭

❣️卡邦尼意粉

❣️蓝莓芝士饼

❣️Tiramisu

❣️柚子茶

不得不赞系店员非常注重卫生,经常见到佢地洗手,而且餐具都好洁净,食得好安心