餐厅: 新聚寶素食
资讯:

2020-05-22 950 浏览
今日同两个朋友左出黎食饭, 大家都认为最近食得太油腻, 所以决定食斋咁我地就去左深水埗既新聚宝试下, 因为想食完饭再去附近买D野我地叫左几款斋菜, 全部都几好食特别系有个生煎腐皮卷, 因为我自己本身系几钟意食腐皮佢呢个腐皮卷好厚身, 卷埋左好多层腐皮, 见到都觉得开心外层煎得好脆好香, 而腐皮卷既中间夹层仲加入左菇菌粒去增加层次感同口感亦都可以令到腐皮卷整个口感唔会太干而其他几味都好好食, 绝对唔会比真肉逊色, 但就比食真肉更加有益身体间唔中食斋都几唔错, 下次可以再黎
我地叫左几款斋菜, 全部都几好食
特别系有个生煎腐皮卷, 因为我自己本身系几钟意食腐皮
佢呢个腐皮卷好厚身, 卷埋左好多层腐皮, 见到都觉得开心
亦都可以令到腐皮卷整个口感唔会太干
间唔中食斋都几唔错, 下次可以再黎