餐厅: 雲桂香米線專門店
资讯:

2020-10-15 260 浏览
成日间唔中就会好挂住云桂香既汤底,今日都系咁😅 所以今日收工之后一条友系公司楼下搭shuttle去牛头角食😂呢间云桂香又装修得几靓架㖞!😯见到咁多𩠌拣我既选择困难又发作。。。结果叫左竹笙,猪肚,猪润,鱼肉春卷,芥兰酸辣少辣红薯粉扣底🙈个汤底酸酸地加埋微微既辣,真系好惹味开胃👍红薯粉煮得好好唔会淋,十级烟韧,感觉红薯粉会比起米线更加索汤底更入味~竹笙又系索汤底既首选,所以我好中意加呢个𩠌✌️猪肚全部都系深色好爽口既靓部位😁不过略嫌猪润太薄容易煮过龙变左有少少粉鱼肉春卷足料弹牙,有四五旧我都食晒😋芥兰煮得刚刚好,嫰绿爽脆👍不得不提仲有杯柑桔蜜,一黎到见到好深色已经觉得应该好够味,饮落去好有妈妈以前浸果啲咸柑桔既味道😱😱啲回忆返晒黎,好饮!👍👍下次瘾起果阵收工过黎食都好方便👏👏

呢间云桂香又装修得几靓架㖞!😯
见到咁多𩠌拣我既选择困难又发作。。。
个汤底酸酸地加埋微微既辣,真系好惹味开胃👍
竹笙又系索汤底既首选,所以我好中意加呢个𩠌✌️
猪肚全部都系深色好爽口既靓部位😁
不过略嫌猪润太薄容易煮过龙变左有少少粉
鱼肉春卷足料弹牙,有四五旧我都食晒😋
芥兰煮得刚刚好,嫰绿爽脆👍

下次瘾起果阵收工过黎食都好方便👏👏
2020-10-15