2018-12-26
每次食Outback其中一个原因一定系挂住黑糖面包, 呢日咁啱就喺附返做野, 又见有一排无食Outback就拣咗佢。 Lunch Time劲多人喺门口等位, 我一个人又有点赶时间, 坐Bar枱都无所谓啦~唔驶等就即刻有得入。坐低后, 店员会话你知今日餐汤系咩, 而我拣咗"芝士白汁烧鸡肉杂菜宽面", 店员会先上黑糖面包, 跟住仲有餐汤同沙律仲有饮品。黑糖面包真系好好食💕配埋牛油一个人食哂成条完全无问题。 坐在Bar枱位置, 会见到店员收到order就会用焗炉翻热面包先上枱。呢日系瓜汤, 饮落劲似中式汤, 坐在西餐厅饮中式汤感觉怪怪的, 味道一般。 芝士白汁烧鸡肉杂菜宽面, 可能Lunch Time太多人, 等咗大约20分钟先上意粉。 餐牌上有只辣椒仔, 原来无乜辣味, 唔食辣的都无问题。 至于味道系好食的, 白汁味道浓, 加埋杂菜唔会太漏。钟意食黑糖包Fans可以外卖黑糖包, $10一个连牛油, 简直系天大喜讯💕