2018-06-06 743 浏览
公司楼下开左呢间卖salad同wrap既舖头好似好健康咁 配料选择都几多 但冇指示牌有d都唔知系咩嚟既食材颜色都几靓 我估应该都既新鲜整体觉得几干净店员都好有耐心咁客人既问题佢有d signature既wrap系配搭好晒 唔想自己慢慢拣既话可以选择呢d 如果入面有d配料系唔食既都可以同佢讲 换做第二种配料我今日就叫左Omega 3 Baby 然后将beet root转做Garted Egg佢有几款Wrap可以拣 我就叫左whole wheat wrap之后佢就会切碎d配料 卷入个wrap再烘热佢个wrap都几大个 我最后食净少少生菜同Rocket好新鲜 有鲜甜既味道而且生菜脆卜卜 口感一流Smoked Salmon为个wrap添上味道因为其他菜类都系鲜甜为主 三文鱼就加上少少咸味 令到味道更丰富值得一提系Cherry Tomato真系好甜 一d都唔酸我觉得价钱其实有少少贵但其实呢一类舖头都系大概呢个价钱要保持食材新鲜其实都要几大成本作为健康既一餐 我应该都会间唔中嚟食
公司楼下开左呢间卖salad同wrap既舖头好似好健康咁
配料选择都几多 但冇指示牌有d都唔知系咩嚟既