2023-12-18
心血来潮想食 Burger, 唔系健康嘢, 亦唔会成日食😆, 所以一食就宁愿俾贵些少食好啲嘅, 好过俾几十蚊食老M然后喊苦喊忽唔开心成日 🥲😅第一次帮衬 Five Guys, 叫咗 Cheese Burger with Bacon+ 细 fries + milk shake, 加埋都已超过2旧水, 但食得很满意 👍, Burger 好多配料可以拣, 虽然只系细 fries, 但一支公食, 个份量其实都已极足够, 横掂第一次来食同横掂预咗唔健康一次, 去尽啲所以叫埋杯甜嘢 milk shake 啰 🤣 原来系可以拣多过一只味, 咁我就拣咗 Chocolate 同 Salted Caramel, 都唔错啦。好食嘅一餐, 唯独是咸咗些少, 事后需要补充大量水份, 健康番晒。晏昼1点左右食, 饱到夜晚唔洗再食, 抵哂 🥸✌️我亦几钟意餐厅嘅设计, 加上个场播啲音乐都系80年代英文流行曲,极有怀旧气息。期待下一次 😎
期待下一次 😎