系到做野既员工根本无拎个心出黎做,或者佢老细刻薄出人工太低。新开果时我觉得几正,新蒲岗终于有间烧鹅店,啲味道都正常。跟住最近三次频频出错,每次都有野漏。第一次,讲到明再次提醒要跟酸梅酱,拎到反去无左踪影,我伤心欲绝,无酸梅酱叫人点食呀。第二次,叫左两个烧鹅饭多汁,比另一个食叉鸡饭既客拎走左我两个饭,个客明明有问职员系咪佢号码。个职员答系,由佢拎走。个烧味师傅黑晒面,超大怨气整两盒比我。我废事食埋佢啲怨气,个饭拎到反屋企,我仲要花时间净化左先食。第三次就系今日,指明两个饭多汁,单都打埋多汁。反到去两盒饭一滴汁都无。食白饭牙?仲要两盒啲烧鹅甩皮甩骨,叫我食乜呢?真系唔明点解四个人一间店,依个钟数铺面都无乜人,都可以做野做成咁呢?