2018-09-11
Mini Club系朋友极力推介的餐厅 今次有机会同两位闰密去试下,一早订好位。一入店待应就安排咗sofa 位,好岩今晚gals talk。加上餐厅以啡黑色为主调,型格得嚟又几chill。我哋一坐低就叫左两杯啤酒,值得推介的系呢杯 Lindemans Pecheresse (Belgium) 桃味啤酒,好岩女仔饮得2.5% 酒精,易入口,啖啖桃味 Highly recommended! 我地total嗌左4 个dishes 连一个 Eiffel Dessert Tower 海鲜拼盘个platter好丰富,有海虾,翡翠螺,青口,鲍鱼,龙虾和面包蟹鲍鱼好出色 有淡淡的酱油香味 好奇问了待应 原来系矶烧鲍鱼海虾和翡翠螺好鲜甜 食落好爽口面包蟹好多膏 来货几靓 有甘甜味... 呢个海鲜platter有惊喜 必食! 精选生蚝听朋友讲会专登黎食 因为又平又抵食,$18一只,所以我地都order左6只试试!呢只系爽身带海水味的,几好食,吾会太腻 火焰西班牙黑毛猪鞍扒上菜个阵 会表演火烧黑毛猪 IGable香草味重,肉质鞋左d ,但配上苹果蓉食好夹。 法式龙虾汁海鲜扁意粉份量多,海鲜新鲜,热度够。
海鲜拼盘
鲍鱼好出色 有淡淡的酱油香味 好奇问了待应 原来系矶烧鲍鱼
海虾和翡翠螺好鲜甜 食落好爽口
精选生蚝
呢只系爽身带海水味的,几好食,吾会太腻
火焰西班牙黑毛猪鞍扒
上菜个阵 会表演火烧黑毛猪 IGable
香草味重,肉质鞋左d ,但配上苹果蓉食好夹。
法式龙虾汁海鲜扁意粉
份量多,海鲜新鲜,热度够。
Eiffel Dessert Tower
卖相好靓 影相打卡一流