2022-11-14
今日同好姊妹黎到愉景新城既Homu by Fivalla,呢度装修有枱调,座位又阔落,坐得好舒服,两姊妹系呢度食下甜品倾下计特别chill特别relax🥰我地叫佐两个甜品,焦糖Baileys慕丝蛋糕同埋马卡龙🍰两款甜品都好精致,我地都要相机食先📸慕丝蛋糕好绵滑,baileys用tube唧入蛋糕,蛋糕即刻充满酒味,baileys甜甜地,配埋焦糖慕丝蛋糕,超级好食,又唔会甜到好滞👍🏻马卡龙都好出色,唔会死甜,饼皮好脆,每一只味都好好食!另外饮品我地叫佐Strawberry Green Tea同埋Small Earl Grey Latte,绿茶以原个茶壶咁上,茶包入面有士多啤梨碎, 淡淡既士多啤梨味无抢走绿茶香味,食完甜品饮个热茶就岩岩好!👍🏻而Earl Grey Latte都好香,有茶味既咖啡好好饮,味道更有层次!