2019-08-14
建议打卡可以晏就去❗️平日既夜晚都会爆场,想坐梳化位影就早啲去喇🥰之前我一直想去怕贵先冇去到,每次都系门口经过又唔入,点知,终于入左去先发现野食抵食外,服务态度都好好🥰之前也想去的,不用再犹豫了,值得一试👍🏻但建议同闺蜜去🤣🤣面对住粉红色主题,少女心先会爆发💕.拣咗《Bossy Royal Set》$388,想不到我同👦🏻2个大食既人冇食午餐都食唔唒‼️/✨Set包括2份Salad/Soup(全份)+2份Appetizer(半份)+1份Main Course(全份)+2份Burger/Pizza/Pasta/Risotto(半份)/黎到我都唔知边个先系半份,全部都好似全份咁😂❗️-🥣是日餐汤-西兰花忌廉汤🍖德国肠·冻肉·芝士拼盘🍟Girl’s 分享盘🥩烧一口安格斯西冷·焗薯粒·烤蔬菜·香草法式牛油汁🦞Girlboss 龙虾包🍝香煎大虾蒜片辣椒意大利粉另叫左特饮🍹Buzzy’s Earl Grey 伯爵茶 $58🍹Black Magic Soda $48-🥣是日餐汤-西兰花忌廉汤⭐️⭐️⭐️⭐️我系一个乜菜都食,就系唔食西兰花🥦既人😂,👦🏻就只系食菠菜,但系依个汤我竟然可以令到我地2个都饮唒!西兰花整
黎到我都唔知边个先系半份,全部都好似全份咁😂❗️
🥣是日餐汤-西兰花忌廉汤
🍹Buzzy’s Earl Grey 伯爵茶 $58
🍹Black Magic Soda $48
🥣是日餐汤-西兰花忌廉汤
⭐️⭐️⭐️⭐️
我系一个乜菜都食,就系唔食西兰花🥦既人😂,👦🏻就只系食菠菜,但系依个汤我竟然可以令到我地2个都饮唒!西兰花整到好细既一粒粒,饮落会食到一粒粒既西兰花,而忌廉汤都好重味,一啲都唔稀🥰
🍖德国肠·冻肉·芝士拼盘
[满星]⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️‼️
有3款唔同既德国肠,重黑椒味,好juicy,芝士好特别,上面仲淋左啲酱,明知肥都忍唔住食🙊
🍟Girl’s 分享盘
⭐️⭐️⭐️⭐️
分享盘包括鸡翼、鸡软骨饺子、鸡软骨肉串、芝士卷、shake shake薯条、沙律。
净系食依份都占一半胃😂
鸡软骨饺子🥟第一次食,想不到意外的夹!
芝士卷外层有点硬,内里芝士有点干.
薯条一啲都唔敷衍,除左系粗薯条外,仲有番薯条,旁边会有个调味粉,可以将佢同薯条一齐放落袋到shake,shake 前正常,shake后岩重口味人士🤣🤣
🥩烧一口安格斯西冷
⭐️⭐️⭐️
见到好多人都会叫依道菜,juicy的,但可能放在最后才吃,就有点硬、难咬开了.
🦞Girlboss 龙虾包(另+$28)
大推❗️加钱也抵吃喔❗️
系我最期待既龙虾包,之前见佢做优惠$188买一送一个阵就已经好想试!我以为只是用排包夹著龙虾,但想不到包外层都是烘过的,咬下去脆脆的加上满满的龙虾肉真的不得了,我同👦🏻都认为,如果面包外层是加上蜜糖烘,像韩国岀名的isxxx面包店一样,一定更好吃🤤🤤🤤🤤.
🍝香煎大虾蒜片辣椒意大利粉
[满星]⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️‼️
一开始以为系只系一只大虾放系意粉上面,同埋佢冇讲系乜嘢汁,以为会好干。点知!系有大概5只已经剥好既虾系入面!只系半份已经有咁多只虾!而且,仲要剥好虾壳,这份细心已经值满分了💯!意粉都一啲都唔干,仲好有蒜香味!
🍹Buzzy’s Earl Grey 伯爵茶 $58
⭐️⭐️⭐️
外观好似bb仔饮既咁,好搞笑😂味道偏淡,好清既茶
🍹Black Magic Soda $48
⭐️⭐️⭐️⭐️
荔枝味既梳打,味道适中,甜度刚好
⚠️注意《Bossy Royal Set》
星期六、日及公众假期晚市不供应喔
好味指数:9/10
环境:9/10