2024-08-31 227 浏览
✈️上个礼拜趁好姊妹夜机返英国之前🇬🇧赶紧时间过去同佢食多个high tea、见个面👱🏻‍♀️✨榴梿芒返 • 蚝情尊贵2人下午茶 ✨Oyster, Mango Durian High Tea Set for 2🦪新鲜生蚝:味道好鲜甜😍加埋海鲜酱就更加惹味🦪脆炸吉列蚝:除咗生蚝仲有埋脆炸吉列蚝添😋炸得一啲都唔油💯点埋个他他酱仲好味添🥰🥭鲜虾春卷配香芒莎莎:春卷炸得好脆口😍配埋新鲜做嘅芒果蓉一齐食😋感觉好清新呢❤️🥭香芒蟹肉忌廉筒:呢三样食物加埋一齐原来系咁好食🤤个忌廉筒入面放满蟹肉🦀好正呀💯🍵绿茶芭芙:绿茶上面仲有朱古力🍫味道唔太甜😋唔错噃😘🥭香芒果冻绿茶慕丝:香滑嘅慕丝❤️好姊妹非常之喜欢💕☕️乌龙茶蜜桃杯:呢个有惊喜🍮乌龙茶下便有细细粒嘅蜜桃粒粒🍑yummy🍮榴梿慕丝蛋糕:咬落口好松软😍仲有榴梿香味添❤️🧁榴梿芝士挞:呢个榴梿味比较浓郁💯质地唔错😍💫套餐仲包两杯即磨咖啡 或 红茶 或 气泡酒🎉呢度仲有lounge 可以饮翻杯🍻六点后买一送一🥂同freeing过嚟吹下水就啱晒呀

✨榴梿芒返 • 蚝情尊贵2人下午茶 ✨

🦪新鲜生蚝:味道好鲜甜😍加埋海鲜酱就更加惹味