2022-06-04
周末同爸爸👨🏻食饭 去开旺角就食桔梗😬😎入到去真系非常阔落 有2层 星期六都几多人 差唔多满哂座 果然是人气cafe 🔥呢到用手机扫code点餐 👏 我跟爸爸各自点了2个餐首先我叫左All Day breakfast 🍳 非常丰富☺️包括左 煎双蛋 (我专登拣了熟蛋)蘑菇 🍄2块烘多士🍞 沙律🥗 2个煎黑椒肠仔 同埋 烟肉🤭成个餐都好丰盛☺️且仲加左芝士粉在食物上面 结果都食到好饱肚!爸爸则叫左期间限定既 台湾牛肉面🍜个餐仲包左咸酸菜同豆 牛肉汤底都几浓郁 仲配有啲牛肉红萝卜 🥕 同埋大白菜🥬 牛肉份量都几多 带点肥肉更加易入口!而面既软硬度适中👏呢到好岩一班人聚餐 可以有舒服既位慢慢坐系到倾下计😬而且位置好方便 食完在附近行下街都几唔错!
呢到用手机扫code点餐 👏 我跟爸爸各自点了2个餐