2022-07-02
˚‧º·𓂂˚‧º·𓂂 ⃞⃛୭ᐝ 阿叔泰面° 𖥧𖡆𖦥ꔛ☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧日头成日行过觉得好靓可以打卡嘅餐厅,近我系边个位置,日头可以打开窗打卡🙈❤️不过今次夜麻麻我就唔打卡啦🤭𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝▪️冬藤功汤面🍜转河粉-虾·豆卜·青口·蟹柳·芫荽·唔好睇落细细碗~好多料同埋食得饱人架🫶🏻地道嘅冬阴功汤面!枱面上贴四大调味决一不可💕身为辣妹子嘅我又点会放过!呢只河粉好特别!粗河粉!好似食紧肠粉🫢即系好似陈村粉咁❤️▪️牛肉船面-脆卜卜片·牛肉牛肉劲大嚿💕牛肉肉味浓郁🫶🏻朋友大赞好食😋简单得嚟又好吃▪️芒果糯米饭好耐都冇食过芒果糯米饭啦🤭糯米饭甜甜黏黏💕真系好正!▪️泰式冻奶茶▪️泰式冻咖啡➿〰️•〰️•〰️•〰️•〰️•〰️➿༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶(⁎⚈᷀᷁ᴗ⚈᷀᷁⁎)如果钟意我嘅分享记得fσℓℓσω我 ◡̈ ᥫᩣ睇我相同类型嘅𝙿𝚘𝚜𝚝 ◡̈ ༘ #大围_Kinoko #泰国菜_Kinoko₊˚· ७── ⁼³₌₃ ˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ 阿叔泰面≋ ≋大围积信街31-51号安信楼地下Q号舖༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶
⃞⃛୭ᐝ 阿叔泰面° 𖥧𖡆𖦥
日头成日行过觉得好靓可以打卡嘅餐厅,
近我系边个位置,日头可以打开窗打卡🙈❤️
不过今次夜麻麻我就唔打卡啦🤭
▪️冬藤功汤面🍜转河粉
-虾·豆卜·青口·蟹柳·芫荽·
唔好睇落细细碗~好多料同埋食得饱人架🫶🏻
地道嘅冬阴功汤面!
枱面上贴四大调味决一不可💕
身为辣妹子嘅我又点会放过!
呢只河粉好特别!粗河粉!好似食紧肠粉🫢
即系好似陈村粉咁❤️
▪️牛肉船面
-脆卜卜片·牛肉
牛肉劲大嚿💕牛肉肉味浓郁🫶🏻
朋友大赞好食😋简单得嚟又好吃
▪️芒果糯米饭
好耐都冇食过芒果糯米饭啦🤭
糯米饭甜甜黏黏💕真系好正!
▪️泰式冻奶茶
▪️泰式冻咖啡