2023-03-06
本身依间舖头喺屋企附近都食过,今次嚟到北角揾饭食,一于食老妈拌面,本身都冇谂过咁贵,平均80至$100嘅套餐,有前菜两碟,主食同埋嘢饮。花雕鸡拌刀削面🍜 $88 3/5花雕唔够香,挂得唔够多花雕汁,要向店员攞取一小杯嘅花雕汁先够味。鸡件都嫩滑🐓,刀削面够弹口,好食既。但成$88,小编就有相应嘅要求,每个套餐都有两个前菜,杂菇同埋小蕃茄,两样嘢都系冇乜特别,所以集中讲返正餐,咁嘅价钱下我觉得太唔抵食。酥炸鸡扒肉燥饭 $78 3/5鸡扒细细旧,肉燥饭跟只蛋,肉燥饭系好普通嘅味道😀😀,跟咗啲酸菜吊下味,仲有半粒糖心蛋,整体佢系一个好普通嘅便当,$78仲要+1,小编觉得食完好肉赤。地点:位于北角汇1楼既餐厅,商场餐厅贵是常识吧。环境:餐厅都几大,木系装修,枱设计都几特别,有啲围住墙既2人卡位,坐窗边可以欣赏海景。价钱:性价比低,唔值得再嚟食。服务:自助式手机落单,埋单要行出去counter俾,咁都要加一😂😂。
花雕鸡拌刀削面🍜 $88 3/5
酥炸鸡扒肉燥饭 $78 3/5
地点:
位于北角汇1楼既餐厅,商场餐厅贵是常识吧。
环境:
价钱:
性价比低,唔值得再嚟食。
服务: