2022-05-26 1840 浏览
以前喺上环返工,一路都想试呢间阿根廷餐厅。事隔多年,终于去咗。因为临时约朋友食。饭,佢又想试啲唔同嘅菜式,就醒起呢间餐厅。 佢个Set lunch 价钱合理,包头盘,salad,主菜同杯餐饮, $13x -$2xx,视乎你点咩Main。我同朋友都点咗佢个肉眼, 第一次试阿根廷牛,大有惊喜!!!今次要咗medium rare, 煮得啱啱好,个肉好淋, 肉味又够,加埋有啲charcoal嘅烤味,好香好Juicy ,再加上佢哋秘制个chimichurri, 无得弹!😋😋😋头盘我就拣咗吞拿鱼ceviche, 不过不失,好足料!朋友就拣咗个传统阿根廷酥皮饺子 Empanada,里面酿满咗牛肉馅, 大大只,劲满足佢个沙律分量都唔系讲笑,睇得到佢哋唔系hea 拣食材, 好新鲜。食完个lunch,晚饭都唔洗食🤣

头盘我就拣咗吞拿鱼ceviche, 不过不失,好足料!

食完个lunch,晚饭都唔洗食🤣
阿根廷肉眼
Empanadas