2019-08-22
黄埔德民街 多嘢食系人都知, 行亲𠮶条街总会买到嘢食返屋企,唔使饿住个肚。 今次我就畀唐记新出𠮶个阿华田包吸引咗啦。 - 阿华田包5 听讲系呢个月新出嘅,梗系要试新嘢啦。阿华田包包身松软, 有淡淡的阿华田味 ,由阿华田制作而成的流心馅料,入口香软幼滑, 而且又不过甜,食𠮶阵要小心辣嘴哦。 阿华田奶茶9 - 承传唐记的冻奶茶,茶味却不苦涩, 香浓幼滑, 配埋阿华田粉,,多层次风味多重享受阿华田同奶茶。 - 除咗呢两样阿华田新品,我亦都买咗一啲点心同饭, 最正就系呢度蒸饭加点心,都只系卖38蚊,畀散叫抵好多。 - 章鱼肉饼饭 + 鸡扎38 - 章鱼肉饼大大件,章鱼有咬口, 椰菜亦都畀得多。 -鸡扎劲扎实,猪皮猪肚芋头鸡肉, 馅料多食完劲饱肚。 - 凤爪排骨饭 +烧卖38 凤爪排骨饭劲大盒, 排骨有好多件唔怕唔够食, - -套餐点心拣左烧卖 烧卖肉质弹牙爽口,层次丰富。 -另外蒸包做紧18蚊三个, 买多几个返去第二朝做早餐都得。 叉烧包做得松软味浓而唔过肥, 香菇鸡包有木耳有鸡肉, 糯米卷大大件劲饱肚。
阿华田包5
阿华田奶茶9
章鱼肉饼饭 + 鸡扎38
章鱼肉饼大大件,章鱼有咬口, 椰菜亦都畀得多。
鸡扎劲扎实,猪皮猪肚芋头鸡肉, 馅料多食完劲饱肚。
凤爪排骨饭 +烧卖38
凤爪排骨饭劲大盒, 排骨有好多件唔怕唔够食,
套餐点心拣左烧卖
烧卖肉质弹牙爽口,层次丰富。