2024-09-27 559 浏览
朋友带我去铜锣湾嘅阿闲泰,庆祝我嘅生日。佢哋嘅环境同泰国风情绝配,佢哋精致嘅装修 同厨房里烹调嘅香味 ,令我哋一边聊天,一边享受美食。我哋首先试咗炭烧虎虾串烧 。炭烧嘅火候控制得刚刚好,串烧酱同炭烧嘅虎虾一啖食落去,清 甜之中夹杂微微炭烤嘅香气!接住我哋就开始品尝阿闲泰卤无骨猪手 。你可以即刻感受到猪手嘅柔腍,卤汁滋味十足。我哋 两个人完全喺这一碗猪手嘅美味之中脱离唔到,朋友评价高,推介 !再过来就食无骨海南鸡 ,印象深刻!海南鸡肉质鲜嫩,有着十足嘅鸡香。不过大赢家应该系配 餐嘅酱汁,浓香入味,令呢个料理变得更为丰富。阿闲泰泰式餐厅确实系一间优质嘅餐厅,好评!如果系铜锣湾拣餐厅嘅时候,阿闲泰一定系我优先拣嘅选择.