旺角有好多间放题 当然未食得起贵ge咁就唯有食住d平平地ga la村上系朋友发现ge 食左第一次唔错隔左一两个星期食第二次 依然唔错所以已经list左入脑 佢系平价放题比较好食ge一间!!位置唔难揾 每次食都会book枱用coupon不过就到期lu xmas食果时冇得用lu=p食完头2次 都知道边d必食 边d可以唔食刺身玻璃虾 朋友话几似甜虾 八爪鱼 墨鱼 (鱼生朋友食好多都冇事)寿司,卷物多人先会食 少人的话怕d饭顶住而唔叫天妇罗 虾 墨鱼丸 蟹柳 蕃薯 十个赞:金栗紫蕃薯 热辣辣好好味锅物唔错 仲可以另外叫配料 打埋边炉 nice烧鱼 三文鱼头腩骨有时好快冇哂 唔知少货定多人点 钟意食ge就要早d去order la..铁板 猪颈肉冻左唔好 牛柳有时会烧到好"un" 不过有一round好好味!饮品 柠檬柑桔有d酸 个人少饮汽水 多数都饮巨丰提子清酒浸味好米酒 好少叫黎饮 啤酒都任饮 nice!我钟意坐楼上 电视多d 少人d 冇楼下咁迫!!食物黎得都几快 锅物好早就黎到 冬天食可以暖住个人不过2个人食得1张枱 摆左个锅就冇咩位摆其他野所以点左锅就唔好点得其他野太多 唔系就要清得好快黎就
旺角有好多间放题 当然未食得起贵ge
咁就唯有食住d平平地ga la
村上系朋友发现ge 食左第一次唔错
隔左一两个星期食第二次 依然唔错

所以已经list左入脑 佢系平价放题比较好食ge一间!!

位置唔难揾 每次食都会book枱用coupon

不过就到期lu xmas食果时冇得用lu=p
食完头2次 都知道边d必食 边d可以唔食

刺身
寿司,卷物多人先会食 少人的话怕d饭顶住而唔叫
锅物唔错 仲可以另外叫配料 打埋边炉 nice
饮品 柠檬柑桔有d酸 个人少饮汽水 多数都饮巨丰提子
清酒浸味好米酒 好少叫黎饮 啤酒都任饮 nice!
我钟意坐楼上 电视多d 少人d 冇楼下咁迫!!
食物黎得都几快 锅物好早就黎到 冬天食可以暖住个人
不过2个人食得1张枱 摆左个锅就冇咩位摆其他野
所以点左锅就唔好点得其他野太多 唔系就要清得好快黎就d位黎摆食物
唯一唔好就系冇甜品 如果有少少比客人拣/送比客人就一流!!
2010-11-27