其实都开左一段时间,今时今日先试😂咁岩今日行过男友话想食鸡蛋仔,所以先试一试,其实平时都好少食鸡蛋仔既~舖头望落好整洁,虽然只有一人睇舖👀鸡蛋仔有多款不同口味选择,价钱方面以现时黎讲算正常(mk/tst 一底原味都要$24),饮品选择亦足够。制作需时,需要等大约8-10分钟左右,即制系好食既,个鸡蛋仔都几脆口,内里软熟,唔算太甜🤗而且价钱又算实惠,不错不错。另外叫左杯热黑糖珍珠奶,突然今日好想饮热奶😌最近又被人熏陶左饮呢种台式饮品,我平时唔饮系因为小妹唔饮奶茶🙈但而家鲜奶我就爱wo😂😂饮品评价就一般,奶香滑甜度正常,饮后好温暖,但珍珠就麻麻,烟un 但无味我唔太like。

原味蛋蛋

热黑糖珍珠奶